torek, 20. oktober 2015

Fiskalna blagajna

Blagajna je doseči visoke standarde inovacije in tehnologijo je v fiskalnem trgu, se uvršča med top igralcev v industriji. Naš obseg vključuje: fiskalnih tiskalnikov, dotik blagajne zaslonom, blagajn in pribor.
Uspeh teh izdelkov ni naključje, če menite, da je širok razpon ponujene in visoko tehnološko in inovativno raven meri POS izdelkov poleg njihovem oblikovanju, ki ga je zdaj značilen in prepoznaven skoraj povsod. Nekateri izdelki, kot so naše fiskalnih tiskalnikov in blagajn z zaslonom na dotik, so že dosegli vse kotičke sveta. Naši fiskalni izdelki se ponašajo izredne lastnosti, kot so različne mobilne (brezžičen) komunikacijskih sistemov, zahvaljujoč svojim Ethernet vmesnik, Wi-Fi in XML protokolov, kar je idealno za tehnologijo v oblaku. V resnici, naš integriran spletni strežnik omogoča realno časovno načrtovanje in spremljanje davčnih in poslovnih funkcij blagajno.

Poleg tega je spletni portal RITTY omogoča takojšen spletni dostop uporabnikov in uporabo brez pomoči osebnega računalnika, in omogoča uporabnikom, da uživajo različne storitve, kot so pomoč na daljavo in Marketing & Advertising funkcij. Dosegli smo najvišjo stopnjo tehnologije, stil in funkcionalnost z našo ponudbo blagajn zaslonom na dotik z uporabo novega tabličnega POS, ki je revolucioniral trgovine. Ta novost je sestavljen iz točke modulu dostopno WiFi vgrajen v priklopno postajo, ne da bi morali namestiti druge dostopne točke za brezžično tiskanje, s čimer Namestitev in uporaba zelo enostavna.
CuDroid APP voljo za popolno upravljanje checkout točke. Kot del naših različnih trgovin na drobno rešitev, bi radi poudarili sodelovanje po meri stranke Sistemske drobno Spa, družba skupine po meri s konsolidiranim znanja in izkušenj v IT rešitev za maloprodajni trg, ki so namenjeni za prodajo točk velikih maloprodajnih podjetij in franchisors.

Ni komentarjev:

Objavite komentar